Efecte  Scena Profesionale

 

Pyro Art este o firma autorizata de catre IPJ, ISU si ITM cu experienta in realizarea de efecte scena, Pyro Art fiind dealungul anilor partenerul celor mai mari si explozive festivale si concerte din tara, deasemenea detinem cea mai diversa gama de efecte pirotehnice profesionale de scena, efecte ce pot fi urmarite in galeria de efecte de scena.

 

 

 

Pyro Art detine aparatura profesionala radio securizata si foloseste exclusiv materiale autorizate si conforme prevederilor legislatiei asigurand siguranta si buna desfasurarea a evenimentelor.

*mai multe poze si video gasiti la galerie evenimente.

 

Show-urile de scena presupun elaborarea unui scenariu impreuna cu  solicitarile beneficiarului  astfel incat Pyro Art va realiza si cele mai neconventionale efecte, proiectand sistemele necesare astfel incat fiecare eveniment va avea unicitate.

 

In sprijinul unor show-uri memoriabile Pyro Art vine in sprijinul marilor scene cu :

– cea mai numeroasa gama de efecte pirotehnice profesionale de scena din Romania,

– CO2 jet

– CO2 jet RGB

– Aruncatoare de flacari

– Tunuri de confeti profesionale cu propulsie CO2 , XXL Blaster FX9000

– Tunuri de stremere Blaster PRO

– Showuri pyro de scena,

– etc

Activitatea pirotehnica presupune un grad de risc crescut, risc care in cazul efectelor de scena creste datorita suprapopularii zonelor din imediata apropiere a scenei, astfel ca recomandarea noastra este colaborarea exclusiv cu firmele specializate inactivitati pirotehnice si experienta in scena.

Pyro Art va invita in a discuta si a lua cele mai bune decizi referitoare la proiectarea si executia unui show de scena profesional si spectaculos in conditii de maxima siguranta, asigurata de experienta pirotehnicienilor nostri.

Ne dorim sa fim intotdeauna corecti astfel incat dorim sa va expunem toate avantajele si impedimentele; decizia dumneavoastra trebuie sa fie in cunostinta de cauza si conforma cu ceea ce va doriti astfel incat pentru noi cel mai important este feedback-ul dumneavoastra care reprezinta scopul activitatii Pyro Art .

Pentru oferte si mai multe detalii apelati cu incredere   :

1. Telefon : 0751.989.464 

2. Mesajele dvs pe pagina noastra de Facebook : https://www.facebook.com/pyroart.ro/

3. Prin intermediul rubricii de Contact

Echipa Pyro Art

office@pyroart.ro