Artificii  Exterior Profesionale si Piromuzicale de exceptie!

 

 

       Focurile de artificii reprezinta asul din maneca oricarui organizator de evenimente ele marcand momentul de apogeu al evenimentelor si fiind totodata cea mai eleganta si grandioasa modalitate de sarbatorire a unui eveniment important din viata noastra sau a comunitati din care facem parte.

 


*mai multe poze si video gasiti la galerie evenimente.

 

Pyro Art este o firma cu traditie din Romania in organizarea de efecte pirotehnice si show-uri pirotehnice avand in componenta o echipa de 6 pirotehnicieni si aparatura profesionala necesara realizari de focuri de artificii si piromuzicale de cea mai mare complexitate in conditii de maxima sigurnata. Din punct de vedere al efectelor de exterior artificiile se impart in doua mari categori :

  • Piromuzicale
  • Artificii Exterior Clasice

 

1. Piromuzicale

Piromuzicalul este asemenea unei opere, fiind o contopire a muzici cu focurile de artificii astfel creandu-se o atmosfera de vis in care artificiile danseaza pe muzica aleasa de dumneavoastra .

Piromuzicalul de asemenea se personalizeaza in functie de dorintele dvs astfel incat efectele folosite vor creea o atmosfera si o stare de spirit la inaltimea asteptarilor dvs si a invitatilor . Spre deosebire de focurile de artificii clasice mai des intalnite, piromuzicalele reprezinta modalitatea care cu singuranta va impresiona si cei mai pretentiosi invitati  avand efect 100% scontat.

In eventualitatea in care doriti sa realizati un show cu adevarat deosebit si spectaculos stam la dispozitia clientilor pentru a personaliza si a pune pe cer ideiile dvs initial printr-o simulare 3D a viitorului piromuzical.

Costul unui piromuzical difera in functie de anumiti factori precum:

– durata ( minute)

– intensitate ( cantitate)

– complexitate (proceduri si locatii)

– efecte personalizate

– Coregrafie

– Sistemul audio

 

2. Artificiile de Exterior Clasice

Artificiile de Exterior Clasice asemenea Piromuzicalelor  pot fi personalizate in functie de efectele pe care le doriti si tematica evenimentului, in functie de intensitatea lor si in functie de numarul de minute.

Artificile de Exterior Clasice pot fi executate pe fundal muzical insa acestea nu sunt sincronizate, sunt doar incadrate in muzica spre deosebire de piromuzicale care sunt sincronizate pe muzica la nivel de bit.

Costul unui unui spectacol de artificii clasic difera in functie de anumiti factori precum:

– durata ( minute)

– intensitate ( cantitate)

– complexitate (proceduri si locatii)

– efecte personalizate

 

Foarte important in alegerea unui foc de artificii :

– firma care executa focul sa fie autorizata pirotehnic de catre IPJ,ISU,ITM.

– firma care executa focul sa aiba personal autorizat, pirotehnicieni.

– sa verificati portofoliul focurilor firmei respective.

 

Focurile de artificii reprezinta o activitatea cu grad de risc ridicat astfel ca cel mai important factor este siguranta pe care trebuie sa o asigurati alegand o firma cu experienta .

Noi dorim sa fim intotdeauna sinceri cu astfel incat vrem sa va expunem toate avantajele si impedimentele deoarece decizia dumneavoastra trebuie sa fie in cunostinta de cauza si conforma cu ceea ce va doriti si asteptati astfel incat pentru noi cel mai important este feedback-ul dumneavoastra care reprezinta scopul activitatii Pyro Art .

Pentru Oferte sau mai multe detalii va rugam sa ne contactati la nr de telefon 0752.031.950 / 0751.989.464  sau prin intermediul rubricii de Contact.