0752.031.950 office@pyroart.ro

Back to Top

Cine suntem?

 

     Suntem o echipa tanara de profesionisti dezoltata din pasiune.

Compania a luat fiinta in urma cu 5 ani si inca de la incepus si-a dorit sa aduca un aer de noutate piata evenimentelor. Echipa Pyro Art este formata din personal calificat, pirotehnicieni certificati de catre institutii abilitate, cu practica in conformitate cu legea sub atenta supraveghere a unor pirotehnicieni cu vechime de la care am invatat cele mai importante secrete ale meseriei.

 

Viziune

Compania doreste sa depasasca barierele impuse pana in acest moment de amatorii din domeniu, inca de la inceput am investit in echipamente profesionale de inalta calitate. Am pus un accent deosebit pe calitate, aspect neglijat pana acum pe piata de profil.

Ne-am dorit, si am reusit, sa progresam de la focurile clasice de artificii la spectacole de artificii sincronizate pe muzica si sa aducem diversitate in efecte si gama de culori, toate acestea in conditii de maxima siguranta atat pentru echipa noastra cat si pentru spectatori, toate acestea ajungand in timp sa caracterizeze toate proiectele Pyro Art.

Viziunea Pyro Art consta in dezvoltare continua pe cele 4 directii: profesionalism, calitate, diversitate si siguranta pentru ca intelegem ca fiecare eveniment este special, unic si trebuie sa decurga perfect pentru ca apoi sa se transforme intr-o amintire frumoasa.

 

 

 

Show Buttons
Hide Buttons
Visit Us On FacebookVisit Us On Youtube