Tunuri de Confeti si Confeti Metalice

 

 

Tunurile de confeti reprezinta cea mai buna modalitatea de a evidentia apogeul evenimentelor fiind cea mai potrivita alegere pentru celebrarea evenimentelor precum :

– inaugurari de sedii

– evenimente corporate

–  festivitati de premiere

– gale sportive

– aniversari de companii

– festivale si concerte

– cluburi si party-uri

– coregrafii teatrale

  • nunta

 


*mai multe poze si video gasiti la galerie evenimente.

 

Pyro Art vine in sprijinul dvs cu 6 tunuri de confetii profesionale de capacitate mare si 2 tunuri de confetii de capacitate medie, confetiile folosite de noi sunt confetii metalice profesionale ignifuge rezistente la actiuni mecanice si neavand un efect daunator asupra echipamentelor electrice si electronice ( echipamente de sonorizare, echipamente de ventilatie,etc ).

Gama de culori disponibila pentru confetile metalice profesionale este foarte diversa si stocurile sunt disponibile in orice moment din an, Pyro Art importa si comercializeaza confetii metalice astfel incat ofertele noastre sunt la costuri de importator.

Dealungul anilor Pyro Art a realizat efecte speciale cu tunuri de confeti pentru Primarii, Festivale, Concerte , Nunti, Evenimente private.

Ne dorim sa fim intotdeauna corecti astfel incat dorim sa va expunem toate avantajele si impedimentele; decizia dumneavoastra trebuie sa fie in cunostinta de cauza si conforma cu ceea ce va doriti astfel incat pentru noi cel mai important este feedback-ul dumneavoastra care reprezinta scopul activitatii Pyro Art .

Pentru oferte si mai multe detalii apelati cu incredere      0752.031.950         0751.989.464   sau prin intermediul rubricii de CONTACT .