Efecte Speciale nunta de vis !

efecte speciale Nunta reprezinta un moment special si de o deosebita importanta in viata tuturor.Pentru a avea o nunta reusita este nevoie de o organizare foarte buna precum si de furnizori de calitate si de incredere pentru gama de efecte speciale nunta. Indiferent de serviciile prestate este foarte important sa verificati activitatea anterioara a furnizorilor corelata cu feedbackul acestora.

 

Subiectul pe care il vom aborda este cel al efectelor speciale pentru evenimente, in aceasta categorie fac parte :

1. Efectele de exterior ( artificiipiromuzicale, artificii la sol, show flacari, sigle pirotehnice, scrisuri pirotehnice )

2. Efectele de interior ( tunuri profesionale de confetti, gheata carbonica, artificii interior )

 

Foarte important de cunoscut este ca indiferent de serviciile solicitate este important ca firmele ce va ofera serviciile sa fie autorizate legal pentru efecte speciale si sa detina o experienta in acest domeniu precum si proba acesteia.

 

   Deseori, furnizori de servicii au prostul obicei de a folosi sintaxa “fac orice” , astfel ca in domeniul efectelor speciale orice staroste,dj,muzician,fotograf,chelner,etc ofera aceste servicii fara a avea cunostintele si autorizatile necesare.

 

Chiar si daca am trece peste aspectul ‘’firma autorizata’’ , exista multi factori importanti care in mainile unor persoane doritoare de “un ban in plus “ pot transforma evenimentul dvs intr-un eveniment neplacut.

De cele mai multe ori , cei ce fac aceste efecte in scopul unui venit rapid , folosesc materiale ieftine, materiale care nu se utilizeaza in anumite medii ( ex : vulcani de exterior in interior cladirilor, vulcani cu emisie de fum crescut in interior, gheata carbonica cu aparate neomologate care fac apa si condens, etc ) , scopul fiind evident acela de a folosi materiale si echipamente ieftine .

 

 In concluzie , Pyro Art va recomanda sa apelati la firme autorizate ( firmele se gasesc in registru comertului online) , care in acelasi buget va ofera servicii profesionale cu aparatura profesionala si care folosesc exclusiv materiale din gama profesionala .

 

Pentru oferte si mai multe detalii contactati-ne  :

1. Telefon :  0751.989.464 

2. Mesajele dvs pe pagina noastra de Facebook : https://www.facebook.com/pyroart.ro/

3. Prin intermediul rubricii de Contact

 

Echipa Pyro Art

office@pyroart.ro