Efecte Speciale  pentru o nunta de vis !

 

Nunta reprezinta un moment special si de o deosebita importanta in viata tuturor.Pentru a avea o nunta reusita este nevoie de o organizare foarte buna precum si de furnizori de calitate si de incredere. Indiferent de serviciile prestate este foarte important sa verificati activitatea anterioara a furnizorilor corelata cu feedbackul acestora.


Subiectul pe care il vom aborda este cel al efectelor speciale pentru evenimente, in aceasta categorie fac parte :

1. Efectele de exterior ( artificii,  piromuzicale, artificii la sol, show flacari, sigle pirotehnice, scrisuri pirotehnice )

2. Efectele de interior ( gheata carbonica, artificii interior, tunuri profesionale de confetii )

 

Foarte important de cunoscut este ca indiferent de servicile solicitate este important ca firmele ce va ofera serviciile sa fie autorizate legal pentru efecte speciale si sa detina o experienta in acest domeniu precum si proba acesteia.

   Deseori, furnizori de servicii au prostul obicei de a folosi sintaxa “fac orice” , astfel ca in domeniul efectelor speciale orice staroste,dj,musician,fotograf,chelner,etc ofera aceste servicii fara a avea cunostintele si autorizatile necesare.

Chiar si daca am trece peste aspecul ‘’firma autorizata’’ , exista multi factori importanti care in mainile unor persone doritoare de “un ban in plus “ pot transforma evenimentul dvs intrun eveniment neplacut.

De cele mai multe ori , cei ce fac aceste efecte in scopul unui venit rapid , folosesc materiale ieftine, materiale care nu se utilizeaza in anumite medii ( ex : vulcani de exterior in interior cladirilor, vulcani cu emisie de fum crescut in interior, gheata carbonica cu aparate neomologate care fac apa si condens, etc ) , scopul fiind evident acela de a folosi materiale si echipamente ieftine .

 In concluzie , Pyro Art va recomanda sa apelati la firme autorizate ( firmele se gasesc in registru comertului online) , care in acelasi buget va ofera servicii profesionale cu aparatura profesionala si care folosesc exclusiv materiale din gama profesionala .

 

Pentru oferte si mai multe detalii apelati cu incredere      0752.031.950  / 0751.989.464   sau prin intermediul rubricii de CONTACT .